top of page

Sälja bil Stockholm

Hos oss på RCR Bil är det enkelt och smidigt att sälja bil. Vi kollar igenom din bil noga, värderar den och köper den till ett bra pris. 

Vi köper i första hand svensksålda bilar. Vill du hellre ringa når du oss på  08-410 600 06

Tack! Vi återkommer inom kort.

Vi erbjuder kostnadsfri värdering 

​Det första steget när du vill sälja din bil är en värdering.  Hos oss får du en kostnadsfri, obindande värdering. Den går att göra online eller på plats hos oss om du vill ha en mer närgående besiktning. Här på nätet fyller du i dina kontaktuppgifter i vårt formulär samt bilens registreringsnummer och miltal. Vi hör av oss så snart som möjligt, ofta samma dag, med ett bud på bilen.

 

Sedan är det ditt val att tacka ja eller nej. Om vi kommit överens så kan vi, om du vill, åka och hämta bilen hos dig. Oavsett vad du väljer så kommer det att bli en bra affär för dig!
 

Sälja bil – vår arbetsmetod

Vi har ett effektivt och väl fungerande sätt att arbeta när du vill sälja en bil. Allt för att allt ska flyta på så snabbt och smidigt som möjligt för alla parter i affären. Så här går det till i korta drag:

 

 • Intresseanmälan. Kontakta oss när du vill sälja så bokar vi in ett besök.
   

 • Värdering. Vi värderar bilen på nätet, i vår anläggning eller hemma hos dig om det behövs.
   

 • Prisförslag. Vi ger dig ett prisförslag – om vi kommer överens så avslutar vi affären. Men du har självklart rätt att hoppa av om du inte är nöjd.
   

 • Avslut. När alla  är nöjda sköts betalningen direkt via banköverföring eller Swish.

En trygg och säker bilaffär

Vi kan köpa personbilar, SUV:ar, skåpbilar med mera. Vi köper bilar från alla märken, modeller och årsmodeller. Dock i första hand svensksålda bilar. Våra medarbetare kan det mesta om bilar och är alltid lyhörda för våra kunders behov och personliga önskemål. Vi arbetar alltid för att göra det enkelt och smidigt för dig som kund.

 

 • Snabba svar på förfrågningar, oftast samma dag
   

 • Vi säljer alla bilmärken
   

 • Vi tar hand om pappersarbetet
   

 • Vi värderar och säljer även transportbilar och motorcyklar.
   

sälja bil Stockholm

Sälja bil Stockholm – några bra tips

Besikta och serva bilen

 

Om du har småskador på bilen är det bäst att laga och fixa dessa innan bilen läggs ut till försäljning. Exempelvis är det alltid bra att åtgärda stenskott innan en försäljning. 

 

Städa bilen

 

Självklart måste du rensa bilen från dina egna saker. Töm alla fack och stolsfickor. Dammsug, tvätta och polera även lacken om du har möjlighet till det. 

 

Ta fram alla dokument

 

Registreringsbevis, bilprovningsprotokoll, instruktionsbok – se till att allt detta är i ordning. Håll även koll på reservnycklar, reservdäck med mera. Har du bra ordning på detaljerna kommer din bil att bli betydligt mer lockande för eventuella köpare. 

Korrekt värdering när du ska sälja din bil

När vi utför en värdering går vi alltid igenom din bil noggrant. Allt dokumenteras givetvis. Värderingen baseras på ett antal faktorer, främst fordonets allmänna skick, total körsträcka och ålder. Har du en bil som du inte använder längre som mest står och samlar damm i garaget, eller kanske en bil med en mindre defekt? Passa på att sälja din bil hos oss innan den tappar ännu mer i värde och måste skrotas. 
 

Värderingen påverkas även av bland annat ursprung, extrautrustning och om servicedokumentationen är fullständig. Med oss vet du att ditt fordon värderas till ett korrekt pris och att du får högsta möjliga priset. Det vi inte vet om bilar är inte värt att veta!
 

 Vi byter in din gamla bil

Du är även välkommen till oss om du vill byta in din gamla bil. Livet förändras och behovet av bil likaså. Om du har skaffat barn ökar behoven av utrymme, säkerhet och bekvämlighet. Vi kan erbjuda begbilar för de flesta familjesituationer. När du önskar byta in en begagnad bil värderar vi den på plats och möjliggör ett smidigt inbyte till någon av de modeller som finns inne för tillfället. 

Det bästa sättet att bygga upp en stabil verksamhet är att alltid erbjuda riktigt bra kundservice. För oss är det viktigt att du är nöjd med vårt bemötande och hoppas att du blir så nöjd med vårt bemötande att du vänder dig till oss även nästa gång du vill sälja  eller köpa en bil. Vi vill alltid bygga långa relationer med våra kunder. 
 

Vår målsättning är att göra våra kunder så pass nöjda att de med glädje rekommenderar oss nästa gång de har någon  som vill sälja sin bil.
 

Välkommen att kontakta oss – hos oss kan du sälja bil i Stockholm utan problem. 

bottom of page