top of page

Begagnad bil Stockholm – Köp Bil

Är det dags att köpa ny bil? Eller vill du sälja och byta upp dig? Välkommen till RCR bil – hos oss är det alltid enkelt och smidigt att köpa eller sälja begagnad bil i Stockholm

 

Hos oss hittar du ett stort utbud av genomgångna bilar, färdiga för leverans. Besök oss i våra rymliga lokaler i Järfälla utanför Stockholm – vi har alltid uppemot 100 bilar i mycket gott skick, säljklara. Här hittar du säkert den bil du behöver till ett bra pris.
Vi arbetar med etablerade bilmärken, dock svensksålda i första hand. Se över våra bilar i lager!

blocket logo.png

Begagnade bilar av av hög kvalitet

Hos oss kan du hitta en begagnad bil som passar dina behov, dina ekonomiska förutsättningar och personliga preferenser. Om vi inte har den bil du söker kan vi sätta dig på en väntelista så hör vi av oss när vi hittat den rätta bilen. Vi har ett stort kontaktnät inom branschen som kan hjälpa oss.

 

Alla begagnade bilar håller hög kvalitet och prissätts på ett seriöst och rättvist sätt.  Vi utfärdar alltid garanti på våra bilar och med hjälp av våra samarbetspartners hjälper vi även till med att hitta rätt lån och försäkring. Pappersarbetet ska inte vara något problem när du gör en bilaffär hos oss.

Därför ska du köpa begagnad bil hos oss

  • Priset. Bilar står ofta för den största kostnaden för privatpersoner. Köp av begagnad bil innebär nästan alltid en besparing jämfört med att köpa en motsvarande bil på nybilsmarknaden. 
     

  • Du hittar rätt bil. Vi kan hjälpa dig att hitta en begagnad bil i Stockholm som passar just dina specifika behov. Om du köper begagnat hos oss, kan vi hjälpa dig att göra det bästa valet baserat på din budget, dina behov och personliga preferenser.
     

  • Lägre premie. Försäkringspremierna är ofta lägre för begagnade bilar, av naturliga skäl. 
     

  • Smidigare finansiering. Begagnade bilar är enklare att finansiera eftersom det krävs en lägre insats när du köper begagnat.

Fakta: Begagnade bilar

Under 2022 slog priserna på begagnade bilar nya rekord. Trots svag ekonomi och pandemi slutade prisuppgången på hela 14,1 procent för helåret. I slutet på 2002 var faktiskt priserna högre än någonsin. Den främsta anledningen är att prisuppgången på nybilar har stigit, något som har spilt över på andrahandsmarknaden. 

 

Det såldes totalt 1 383 624 begagnade bilar under 2022, fördelat på bilhandel, privatmarknaden och företag. Detta är något färre än under 2021. Detta beror delvis på leveransproblem då det skedde färre inbyten, dels på att det slogs försäljningsrekord av begagnade bilar under både 2020 och 2021. Källa: kvd.se
 

bilhandlare stockholm

Säkert att handla begagnad bil hos RCR BIL

​Du kan känna dig trygg om du väljer att köpa begagnad bil hos oss. Alla bilar vi lägger ut för försäljning är noga kontrollerade och seriöst och opartiskt värderade. All nödvändig information om bilen, inklusive servicehistorik, inkluderas. Vi värnar alltid om säkra och trygga bilaffärer och vill alltid skapa långsiktiga relationer med våra kunder. Detta gör dessutom att många kunder återkommer till oss nästa gång det är dags att köpa, sälja eller byta in en bil. Vi är givetvis auktoriserade både gällande reparationer och service. 

Begagnad bil Stockholm – tre tips inför köpet

Välj rätt modell

 

Börja med att specificera dina krav på bilen. Utgå från de dagliga behov som finns och bry dig mindre om till situationer som bara dyker upp vid enstaka tillfällen. Skaffa inte en fyrhjulsdriven suv bara för att dra upp båten en gång om året!

Provkör bilen

 

När du fastnat för en bil är det givetvis viktigt att du provkör den, och det är smidigast att göra direkt på plats hos oss. Du får chansen att ta en tur och kan känna efter om körställning, ljudnivå, motor, insteg och lastutrymme etcetera passar dina behov. 

 

Kolla dokumentationen

 

Bilens servicebok är alltid en värdehandling. Kontrollera att alla servicebesök är gjorda vid rätt miltal. Är du osäker kan du kontrollera uppgifterna med verkstaden som ska ha utfört servicen. 

Vi har en begagnad bil för alla

Vi vill sälja bilar som passar alla. Därför tar vi in bilar i alla prisklasser – och vi ser till att de alltid håller hög kvalitet. Tänk på att vi i första hand arbetar med svensksålda bilar
 

Vår långa erfarenhet och breda kunskaper gör att vi kan ta fram bilar utifrån ganska vaga önskemål. Beskriv vilka behov du har så kan vi säkerligen ta fram lämpliga alternativ bland våra begagnade bilar som passar dig, din livssituation och din ekonomi. Välkommen till oss om du är intresserad av en begagnad bil i Stockholm!

bottom of page